Stillingsopslag
Søg

Ansøgningsprocessen

Nye forældre er velkomne til at aflægge skolen et besøg

Information om skolen

Vi håber, at disse sider tager dig på en tur rundt på skolen og vil stille din nysgerrighed om, hvad Rygaards Skole er i dag. Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om skolen, er du altid velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres ved at kontakte Kasper Stæger (0.-3. klasse) eller Irene Harboe (4.–9. klasse) enten direkte eller på skolens hovednummer tlf. +45 39 62 10 53.

Rundvisning

Den bedste måde at lære Rygaards Skole at kende på er ved at lade dit digitale besøg blive fulgt op af en tur til Rygaards, hvor du har mulighed for at se skolen og er velkommen til at stille spørgsmål. For at planlægge et besøg på Rygaards Skole, send en mail til Kasper Stæger, med telefonnummer, og I vil blive kontaktet.

Virtuel tour

Har du lyst til at besøge vores skole virtuelt? Klik herunder for at udforske Rygaards i 3D og navigere rundt på hele skolen lige når det bedst passer dig. 

Ansøgningsprocessen

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i skolen, skal opskrivningsblanketten udfyldes. Information vedr. skolepenge og betalingsbetingelser kan læses under menupunktet skolepenge.

Når blanketten og opskrivningsgebyret på 300 kr. er modtaget, placeres barnet i vores ventepulje. Der er flere gældende kriterier for optagelse, og vi optager derved ikke nødvendigvis i rækkefølge efter hvornår barnet er skrevet op. Det vigtigste for os er, at vi er en skole, der passer til barnet og barnets forældre. Vi søger en god diversitet i klassens sammensætning for blandt andet derigennem at løfte det sociale ansvar, vi har som privat grundskole.

Barnet optages normalt i børnehaveklasse i det kalenderår, barnet fylder 6 år.

Er der ingen ledige pladser, bliver barnet stående i puljen. Såfremt der bliver en ledig plads, bliver man kontaktet af skolens kontor. Det er derfor vigtigt, at forældrenes kontaktoplysninger er anført på indmeldelsesblanketten. Eventuelle ændringer bedes meddelt skriftligt til skolens kontor.

Tilbud om plads i eksisterende klasser

Ledige pladser i eksisterende klasser tildeles efter ovennævnte kriterier. Skolens kontor kontakter forældrene og barnet inviteres til en samtale sammen med den ene eller begge forældre. Faglig vurdering af barnet finder sted inden optagelse for at planlægge det bedst mulige skoleforløb for barnet. Først herefter beslutter skolen i samråd med lærer og forældre om barnet skal starte. 

Kontakt

Kasper Stæger

Indskolingskoleleder

Irene Harboe

Souschef og afdelingsleder 4. klasse - 9. klasse