Stillingsopslag
Søg

Podcast: Rygaards Skoles historie, værdier og ånd

Lyt til vores podcast om Rygaards Skole, og bliv klogere på skolens mindeværdige historie og inspirerende værdier, og mød den svenske nonne, Søster Anna Kristina, som åbenhjertigt fortæller om skolens udvikling, nonnernes liv på skolen før i tiden og Rygaards bidrag til at hjælpe jøderne under krigen.

Rygaards Skole har en stolt og traditionsrig historie. Skolen har siden dens grundlæggelse i 1909 været samlingspunkt for forskellige nationaliteter, kulturer og religioner. I podcasten bliver du bliver transporteret tilbage til 1800-tallets Frankrig, og du møder Søster Anna Kristina, der gennem fortællinger fra fortid og nutid gør os klogere på Rygaards Skoles ånd og værdier, som blandt andet bygger på principper som ligeværd, ansvarlighed, integritet og respekt for andre. Lyt med, og lad dig inspirere af vores stolte traditioner.

Josh Grant har indspillet skolens sang, som I kan nyde i podcasten under introen og outroen samt som baggrundsmusik. I podcastens afslutningen ledsages Josh af elever fra Rygaards Skole, som synger skolens sang.