Stillingsopslag
Søg

Elever fra Rygaards Skole imponerer ved matematikkonkurrence

Den tredje torsdag i marts er en særlig dag for matematikinteresserede. Omkring 6 millioner elever fra mere end 100 lande deltager i den årlige matematikkonkurrence, Kænguruen. I år deltog 525 klasser (4.-9. årgang) fra 132 skoler i Danmark. Rygaards Skole var en af dem, og vi stråler af stolthed over resultatet.

Kængurukonkurrencen er kendt for sine anderledes og udfordrende opgaver, der ikke blot tester elevernes matematiske kunnen, men også stræber efter at vække elevernes nysgerrighed og interesse for faget. Eleverne skal individuelt løse et opgavesæt inden for en tidsbegrænsning på 60 minutter. For 4.-5. klassetrin består sættet af 21 opgaver, mens der er 24 opgaver for 6.-9. klassetrin. 

Flot resultat 
Eleverne på Rygaards skole klarede sig glimrende i konkurrencen. På Danmarks-niveau fik fire klasser fra Rygaards Skole en andenplads på deres klassetrin i konkurrencen.

Stort tillykke
Rygaards Skole sender et stort tillykke til eleverne for deres dedikation og præstationer. Og en tak til lærerne for deres dedikation og vejledning.

Lad os fortsætte med at opmuntre og støtte vores elever i deres interesse for læring og deres evner til at tage udfordringer op.