Stillingsopslag
Søg

Skolestart – et nyt kapitel

Rygaards skole byder alle velkommen tilbage fra sommerferien! 

Når vi kigger rundt på vores skole, så kan vi både se og høre vores elever vende tilbage med smil, latter og glæde – alle klar til at starte endnu et godt skoleår. Selvom denne sommer har været anderledes da coronavirus stadig påvirker hvordan vi arbejder, og hvordan vi er sammen, så er det bestemt godt at være tilbage. 

Hvert skoleår lægger Rygaards skole vægt på fire forskellige værdier fra vores værdiprogram. I år kunne vores første værdi ikke være mere passende, da vi skal arbejde med værdien omsorg. Omsorg har mange betydninger, blandt andet omsorg for hinanden, omsorg for venskaber, omsorg for læring og omsorg for vores samfund. I løbet af skoleåret, der kommer vi også til at arbejde med værdierne: fred, tilgivelse, og ansvar. Disse værdier hjælper med at skabe et unikt, trygt, og støttende miljø for alle. 

I denne uge havde vi også fornøjelsen af at byde de nye børn velkommen til vores skole og fællesskab. At starte i skole er et stort skridt, og de nye elever er nu klar til at starte et nyt kapitel i deres liv, fyldt med læring, eventyr og nye venner. At starte noget nyt kan være skræmmende og overvældende, især hvis man tager i betragtning det tidspunkt børnene i år starter. Hos Rygaards skole, der lærer vi, at vi skal tage imod udfordringer. Vi skal have mod til at skille os ud og bevæge os udenfor vores komfortzone, da det skubber vores udvikling, både som individer og i forhold til vores fællesskab. 

På Rygaards skole, der har vi en stor fordel. Vi er to skoler under ét tag, en dansk skole og en international skole, hvilket er med til at styrke læring. De nye børn vil også snart gavne og lære af dette unikke miljø, herunder styrke deres kulturelle forståelse og kommunikationsevner, da eleverne er sammen med børn fra hele verden. De lærer også om styrkerne ved mangfoldighed og hvordan man arbejder og leger sammen i multikulturelle grupper. 

Som det fremgår i vores mission statement, ”Rygaards skole ser som dets formål, i samarbejde med forældre, at praktisere en form for uddannelse, der også opbygger selvtillid, følelse og forståelse for værdier og personlig udvikling.” Vi er stolte af at starte endnu et skoleår, og vi er stolte af at opfylde dette formål. Vi er også stolte af at fortsætte med at udvikle vores fællesskab og dets indflydelse rundt i verden.